Mijn naam is Joanneke Noordenbos

Ik heb ruim 20 jaar gewerkt als advocaat en jurist gespecialiseerd in arbeidsrecht, waarvan de laatste acht jaar als partner van een kantoor. In mijn vrije tijd ben ik altijd fervent klusser geweest. Vanaf 2019 heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt.

Ik kom uit een familie van vrijetijdsklussers en heb door de jaren heen veel ervaring opgedaan. Deze ervaring heb ik aangevuld met een reeks gerichte vakcursussen.

Als Kordate Klusvrouw hou ik van aanpakken. Ik hou van netjes, maar ben niet bang mijn handen vies te maken. Ik werk precies en met kennis van zaken en zoek graag naar creatieve en duurzame oplossingen. Daarnaast heb ik interesse in interieur en design en ik denk dan ook graag met je mee over indeling, materiaal- en kleurkeuze.

Dat ik een vrouwelijke klusser ben is voor mij niets bijzonders. Ik ben handig en sterk en vind het tof met stoere machines te werken. Het echt zware sjouw- en tilwerk besteed ik uit. Dat is ook effici├źnter. Waarom zou je mij met de laminaatvloer laten sjouwen als de leverancier het kan bezorgen? Scheelt jou geld en mij mijn rug. Ik leg de vloer dan mooi in jouw huis.

Sinds 2008 woon ik met veel plezier met mijn gezin op IJburg. Wij wonen sinds 2017 in ons tweede IJburgse huis. Daar ben ik uitgeklust. Is het nu tijd voor jouw huis?