Hieronder zie je een aantal projecten die ik heb gedaan.

Tuinbank

stucadoor vrouw

Ontwerp en bouwen gemetselde en gestuukte tuinbank met plantenbakken. Zo heeft het piepkleine voortuintje toch veel zitruimte èn groen.

Schilderwerk

vrouwelijke schilder binnen

Schilderwerk woonkamer in kleur Pea Green.  De witte plinten en de witte band boven aan de muur geven het een klassieke en toch moderne uitstraling.

Plinten

klusvouw plinten leggen

Schilderen en bevestigen plinten. De randen zijn afgewerkt met acrylaat kit, voor een strak resultaat.

Raamkozijn

vrouw als bouwvakker bouwt schuur

Kozijn met dubbel glas geplaatst in de houten garage / werkplaats, voor meer daglicht. Door  de houten lijsten om het kozijn lijkt het op een huisje in Durgerdam.

Tussenwand

vrouwelijke bouwvakker tussenwand

Een deel van de garage is omgebouwd tot werkplaats, met een metalstud tussenwand. Dak en muren zijn geïsoleerd. De schuifdeur bespaart ruimte. De leren handgrepen passen bij de stoere uitstraling van de OSB houten wanden.

Kitten

Klusvrouw kit

Een kleine klus met een groot resultaat: oude kit bij vensterbank verwijderd en opnieuw gekit. Hardnekkige vlekken van vensterbank verwijderd. Niet langer groezelig, maar zo goed als nieuw.

Tienerkamer

Klusvrouw kamer inrichten

Ontwerp en uitvoering tienerkamer in tropische jaren ’60 Hawaï stijl. De zachtgele kleur op de muur en het geinige originele meubilair geven de kamer een frisse en vrolijke uitstraling.

Caravan interieur

vrouw caravan reparatie

Vintage caravan opgeknapt. Alles voorzien van nieuwe kleuren en de banken opnieuw bekleed. Een beetje klassiek met ruitjes en bloemetjes – dat past wel bij zo’n vintage caravan. Een geblokte vloer van vinyl tegels maakt het interieur kompleet.

Caravan dak

vrouw caravan repareren

Wat doe je als alle caravans 1m90 hoog zijn en je man is bijna twee meter lang? Het dak verhogen! Mechanische veren van het hefdak vervangen door gasveren en nieuw hefdakdoek gemaakt. Een zonnepaneel geplaatst, zodat we onze eigen stroom kunnen opwekken.

Heb je al een lijstje met de klussen in jouw huis? Neem dan vooral contact met me op. Voordat je het weet sta ik bij je op de stoep. En is je huis weer mooi!