Hieronder zie je een aantal projecten die ik heb gedaan.

Tuinbank

Ontwerp en bouwen gemetselde en gestuukte tuinbank met plantenbakken. Zo heeft het piepkleine voortuintje toch veel zitruimte èn groen.

Schilderwerk

Schilderwerk woonkamer in kleur Pea Green. De witte plinten en de witte band boven aan de muur geven het een klassieke en toch moderne uitstraling.

Plinten

Schilderen en bevestigen plinten. De randen zijn afgewerkt met acrylaat kit, voor een strak resultaat.

Behang

Behang-met-patroon-boom

Een hoge muur van ruim 4 meter met een sfeervol behang, met een retro patroon. Het lijkt wel gemaakt van riet. De fantastische grote boom met bak van boominhuis.com staat er prachtig bij.

Scheidingswand

Houten-transparante-scheidingswand

Transparante scheidingswand van houten balkjes. Een leuke manier om van een studio een aparte slaapkamer en woonkamer te maken. Gezellig, met die -planten en lampjes eraan.

Inbouwkast

ikea-hack-pax-kast

Een zogeheten Ikea hack van een Pax kast: binnenwerk van Ikea, buitenkant vuren underlayment / multiplex. Een gave oplossing voor een compacte slaapkamer.

Tienerkamer

Ontwerp en uitvoering tienerkamer in tropische jaren ’60 Hawaï stijl. De zachtgele kleur op de muur en het geinige originele meubilair geven de kamer een frisse en vrolijke uitstraling.

Caravan interieur

Vintage caravan opgeknapt. Alles voorzien van nieuwe kleuren en de banken opnieuw bekleed. Een beetje klassiek met ruitjes en bloemetjes – dat past wel bij zo’n vintage caravan. Een geblokte vloer van vinyl tegels maakt het interieur compleet.

Koof in keuken

Koof-met-LED-verlichting

Koof in keuken, met LED-verlichting (op afstand bedienbaar), spotjes en hanglampen. Sfeer èn goede verlichting van het werkblad.

Letterbak XL

Letterbak-XL

Een lange, saaie muur in de woonkamer wordt onderbroken door een zonnige, okergele letterbak in XL formaat. Een leuke manier om foto’s en souvenirs te presenteren.

Garderobekast in nis

Garderobe-kast-in-nis

Maatwerk garderobekast in een nis in de gang van vuren underlayment / multiplex. Wat niet op de foto paste: handige zitplek met lades, en een schattig kinderkapstokje.

Kast met schuifdeur

maatwerk-kast-nis

Lekker veel opbergruimte met een strakke afwerking, in een nis in de gang. Binnenwerk van Ikea Ivar stellingkasten met op maat gemaakte schuifdeuren.

Heb je al een lijstje met de klussen in jouw huis? Neem dan vooral contact met me op. Voordat je het weet sta ik bij je op de stoep. En is je huis weer mooi!

× Hoe kan ik je helpen?